Image

Het is bijna zomer en dan is het terug tijd om aan de jaarlijkse Familiedag te denken.

Het oudercomité van vzw Kinderkankerfonds is ondertussen druk in de weer om alles tot in de puntjes voor te bereiden.

Op de rode loper worden jullie terug op een speciale manier verwelkomd. Na een inleidend woordje van onze voorzitter en prof. dr. Barbara De Moerloose kunnen jullie genieten van een aperitief met aansluitend de BBQ.

Een thema voor de Familiedag is er niet echt. De meeste activiteiten die bij de vorige edities plaatsvonden blijven behouden, maar er staan ook een aantal nieuwigheden gepland. Als oudercomité vinden we het belangrijk dat de Familiedag een kinderfeest is, maar dit jaar vergeten we ook de Ado’s niet. Voor de kinderen die verkleed komen is er alvast een extra consumptiebonnetje.  Nieuw voor de kleinsten is een initiatie circustechnieken.

Na de heerlijke BBQ staat er gewoontegetrouw een show op het programma voor de kinderen. De Ado’s kunnen ondertussen een workshop “mocktails maken” volgen. Om praktische redenen vragen we wel om bij je inschrijving voor de familiedag kenbaar te maken of je graag wil aansluiten bij die workshop. Niet-Ado’s zijn hierbij uiteraard ook welkom.

Daarna worden de straten in de omgeving terug ingepalmd door de klassieke rondrit die ditmaal zal doorgaan met … 16 (doordenkertje).

Als oudercomité doen we er in elk geval alles aan om jullie die dag te verwennen en stellen alles in het werk om er opnieuw een ontmoetingsdag voor velen van te maken..

We hopen jullie dan ook in grote getale te mogen verwelkomen op zaterdag 9 september.

Ook benieuwd naar de doordenker? Of wil je zovele oud-bekenden en lotgenoten ontmoeten? Schrijf je dan in voor de familiedag!

 

– Het oudercomité


Gepubliceerd op 29 juni 2023