Steun via onze partners

We hebben fijne samenwerkingen met bedrijven die zich graag inzetten voor het goede doel. Langs deze weg kan je ons ook steunen.

 

Image

Trooper

Shop jij wel eens online? Doe dat dan via www.trooper.be. Dat kost je geen extra geld.

Hoe ga je te werk?

  • Ga rechtstreeks naar de pagina van vzw Kinderkankerfonds op trooper.be
  • Ga vervolgens naar jouw webshop. Via die link weet de webshop dat je vzw Kinderkankerfonds wil steunen.
  • Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar onze vereniging!

Tip: Installeer de Trooperbot, hij bliept telkens je online shopt ;-).

Goodgift

Meer donaties, minder nutteloze cadeaus! Dat is goodgift. Goodgift wil mensen motiveren en het makkelijker maken om samen meer te doneren. Door het schenken van een Goodgift-cadeaubon stimuleer je bovendien de mensen rondom jou om meer te schenken.

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat zoals een organisatie die hem nauw aan het hart ligt.

Door een Goodgift te kopen vermenigvuldig je de waarde van je cadeau en maak je meerdere mensen blij: niet enkel de persoon die je geschenk ontvangt, maar ook het goede doel en iedereen die zich hiervoor inzet.

Hoe ga je te werk?
Je koopt een fysieke (Goodgift-doosje) of digitale Goodgift via www.goodgift.be en schenkt deze aan je favoriete ontvanger. Hij ruilt de cadeaubon in voor een donatie aan een goed doel naar keuze. Het goede doel ontvangt het volledige bedrag binnen twee weken.

Tip: Verstuur je Goodgift rechtstreeks! Een digitale bon kan je simpelweg doormailen. Maar koos je voor een Goodgift-doosje? Dan kan je kiezen om de Goodgift rechtstreeks te laten versturen naar jouw favoriete ontvanger.

Image
Image

Kruidvat

De extravoordeel-kaarthouders van Kruidvat kunnen vanaf nu online hun spaarpunten doneren aan goede doelen in België en op deze manier een steentje bijdragen aan hun favoriete goede doel. Ga daarvoor naar www.kruidvat.be.

Hoe ga je te werk?
Selecteer een goed doel en geef aan of je 200, 500 of 1000 spaarpunten wil doneren. Wissel je 200 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou 1 euro aan het goede doel. Wissel je 500 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou 2,50 euro aan het goede doel. Wissel je 1000 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou 5 euro aan het goede doel.

Kadonation

Leg makkelijk en veilig samen voor een groepscadeau met collega's, familie of vrienden en zet het ingezamelde bedrag om in een Kadonatio-cadeaubon!

Zo’n Kadonation-cadeaubon kan je even gemakkelijk inwisselen voor een waardebon ten voordele van vzw Kinderkankerfonds. Je kiest zelf hoeveel van het tegoed van jouw cadeaubon je inwisselt bij vzw Kinderkankerfonds.

Hoe ga je te werk?
Koop je Kadonation-cadeaubon aan via www.kadonation.com.

Image
Image

Magiclean

Magiclean schenkt als trotse partner van vzw Kinderkankerfonds ieder jaar 5% van zijn omzet aan de strijd tegen kinderkanker. 

Hoe ga je te werk?
Je hoeft hier zelf niks voor te doen. Magiclean maakt jaarlijks eenmalig een berekening. Van die omzet gaat 5% naar vzw Kinderkankerfonds. Wel kan je een extra bijdrage doen, die integraal toegevoegd wordt aan de jaarlijkse donatie. Bezoek de website voor meer informatie: www.magiclean.be

Just Bite

Just Bite schenkt structureel 1% van zijn jaaromzet aan vzw Kinderkankerfonds. Deze donatie gebruiken we specifiek voor het project Superkrachtig Lekker. Met Superkrachtig Lekker schenken we aandacht aan gezonde voeding en een evenwichtige eetbeleving tijdens de behandeling.

Hoe ga je te werk?
Je hoeft hier zelf niks voor te doen. Uiteraard is het zo dat hoe meer Just Bite groeit, hoe meer geld naar het project Superkrachtig Lekker gaat. Bezoek zeker eens de website voor meer informatie: www.justbite.eu 

Image