Wie we zijn

Secretariaat

Neem contact op
  • Catharina Waelput
  • Jolien Scherpereel
  • Lydia Van Bogaert
  • Floor Vermandere
  • Vanessa Van Hoeck
Image

Oudercomité

De leden van het Oudercomité van vzw Kinderkankerfonds zijn allen ouders van patiënten en ex-patiënten van de kinderkankerafdeling van het UZ Gent. Oorspronkelijk was het een zelfhulpgroep voor lotgenoten. Nu is het comité de bezielende medeorganisator en logistieke steunpilaar van heel wat activiteiten van vzw Kinderkankerfonds. De jaarlijkse Familiedag is de belangrijkste activiteit en vindt traditiegetrouw plaats op de tweede zaterdag van september.

Voorzitter: Geert Bekaert

Leden: Johan en Ann Haak-Ollivier, Willy en Lieve Swalens-Uyttersprot, Gunther en Caroline Ronsmans-Roels, Leen Van  Hee, Noel Deley, Daniël en Leen Rycek-De Clerck, Gino Vandenbossche, Marc en Nick Morel-Vandeweghe, Dirk en Katia Van Puyvelde-Dugardin, Koen De Vulder, Lutgart De Meulenaere, Hendrik Cabbeke, Stefanie Desmedt, Ilse Snelders, Philippe en Greet Meersschaert-Carlier, Marie Helene Tytgat, Brecht en Sophie Ampe–Dufour, en Ive Bultinck.

oudercomite@kinderkankerfonds.be

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is het uitvoerend orgaan, staat in voor het beheer en vertegenwoordigt de organisatie.

Leden

Voorzitter: Dierik Van den Meerssche 

Penningmeester: Herlinda Galaude

Secretaris: Wim De Jaeger

Leden: Yves Benoit, Marc Rasschaert, Geneviève Laureys, Sofie Desmet, Dirk Van Puyvelde en Joris Verlooy.

Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering bestaat uit 40 leden en is het wetgevend orgaan van vzw Kinderkankerfonds. Ze neemt alle belangrijke beslissingen en benoemt de medewerkers en bestuursleden.

Leden: Yves Benoit, Herlinda Galaude, Dierik Van den Meerssche, Dirk Van Puyvelde, Marc Rasschaert, Wim De Jaeger, Geneviève Laureys, , Sofie Desmet, Catharina Dhooge, Joris Verlooy, Marie Jeanne De Clercq, Kristin Mattheeuws, Annemie Van Puyvelde, Elsie Willems, Nathalie Nolf, Patricia De Vos, Ann Morez, Myriam De Clercq, Ilse Verhaege, Guy De Cocker, Jules Leroy, Hector Neyt, Guy Dhondt, Geert Waeterloos, Annelies Mannaerts, Gwendolyn Van Kerckvoorde, Nele Vanmarcke, Lut Douchy, Pieter Duron, Geert Bekaert, Ilse Hoet, Nady Van Broeck, Gino Vandenbossche, Koen De Vulder, Loes Brabant, Geertje De Geetere, David Gistelinck, Karel Francque, Barbara De Moerloose en Pieter Vandekerckhove.