Terug naar overzicht

Weekje zee in Koksijde | Noctiluca

Image

Getuigenis over het project Noctiluca

Een weekje zee, dit ging ons eens echt deugd doen na een hels jaar ziekenhuis. Elke week op en neer, zo heftig. Tijd voor ontspanning!

Vrijdag waren we dus vertrokken. Meteen maakten we daar een avondwandeling, en hebben we lekker gegeten! En natuurlijk ook gezellig spelletjes gespeeld in het supermooie appartement. Zaterdag was het tijd om wat te gaan winkelen. Daarna nog veel gewandeld, gezellig iets gaan drinken en lekker gekookt in het appartementje. Op zondag zijn wij in de buurt gaan minigolfen en daarna gaan goCarten, Jade vond dit zo geweldig! We hebben het weekend afgesloten door weer veel gewandel!

We zijn de week begonnen op maandag met een dagje strand, want wat was het warm! Ook lekkere ijsjes eten en lekker gaan eten. ’s Avonds laat zijn we even terug naar Antwerpen geweest om op dinsdag de wekelijkse chemo van Jade te doen, en daarna terug naar zee vertrokken. Woensdag stond er weer wandelen op het programma en een pannenkoek eten, met als afsluiter de boottocht met Seastar in Nieuwpoort. Het was echt een gezellig tripje! Spijtig genoeg werd die avond onze vakantie vroegtijdig beëindigd. Jade maakte koorts aan en was zo ziek dat we naar het ziekenhuis in Oostende zijn gegaan, waar ze werd opgenomen tot vrijdag. Na ons weekje aan de kust zijn we op vrijdag weer naar Antwerpen gereden. Maar helaas niet naar huis… wel in ons vertrouwde ziekenhuis voor nog een opname. In totaal een ganse week in opname geweest voor een lijnsepsis. Maar desondanks dit alles hebben we ons de eerste dagen super geamuseerd aan zee en hebben we het echt gezellig gemaakt!

Dankjewel Kiekafobee!

Familie van SuperJade!

 

LEES MEER: het project Noctiluca 


Gepubliceerd op 3 oktober 2022