Terug naar overzicht

Viering 35 jaar vzw Kinderkankerfonds

Image

Dit najaar vieren we 35 jaar vzw Kinderkankerfonds!

We waren het helemaal niet van plan, we gingen een extra Raakpunt uitbrengen met herinneringen en toekomstplannen en in het najaar in Aalter samen met jullie 1.000 bomen voor de toekomst planten. Maar in Oudenaarde – met Superfan Hector Neyt op kop – vonden ze dat 35 jaar ook moet gevierd worden met een écht feest, met alles erop en eraan. Het bloed van Adriaen Brouwer kruipt waar het niet gaan kan en zoekt altijd redenen om met de hulp van een pot gerstenat van Roman een feestje te bouwen…

We geven het echter grif toe, we waren snel overtuigd en hebben er dan ook onze schouders onder gezet. We besloten om het dan meteen zo te draaien dat het geen kost zou vormen voor het jarige Kinderkankerfonds maar zelfs een financiële bijdrage zou kunnen worden voor de werking ervan. Feesten en lekker eten combineren met centjes verzamelen voor KKF is een recept dat ons en vele actiegroepen helemaal niet vreemd is.

We opteerden uiteindelijk voor een formule met een groot diner met aansluitend een dansfeest. In Salons Mantovani weten ze hoe ze moeten koken en feesten en ze stelden voor ons een lekker menu op met een aperitiefje, aangepaste wijnen en dessert en koffie toe.

Na het diner is het hoog tijd om de beentjes te strekken en een dansje te wagen op de mooie parketvloer van de salons met muziek van DJ Herbie.

Iedereen is welkom en hier kan je inschrijven. Reserveringen voor groepen moeten ook doorgegeven worden aan ons secretariaat zodat zij kunnen zorgen voor gereserveerde tafel(s). (Inschrijven kan tot en met maandag 2 oktober.)

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar vzw Kinderkankerfonds. Als je een leuke avond met lekker eten en veel muziek wil meemaken en terwijl ook nog vzw Kinderkankerfonds wil steunen dan is hier een prima gelegenheid.

Komen jullie ook? De ploeg van vzw Kinderkankerfonds zal er in ieder geval bij zijn…

 

Programma

17.15 uur – Deuren open
18.00 uur – Culinair driegangendiner (met een aperitiefje, aangepaste wijnen en dessert en koffie)
20.45 uur – Toelichting van de voorzitter
21.00 uur – Muzikale intermezzo
22.00 uur – Start van de dansavond met dj Herbie

 


Gepubliceerd op 7 september 2023