Image

20 november 2023

Team Devano deed mee aan de Amsterdam City Run ten voordele van vzw Kinderkankerfonds. Zo zamelden ze 6.000 euro in. Een hele warme dankjewel!

“Vanaf de leeftijd van 8 jaar heeft Devano te maken met kanker, hij heeft een hersentumor. Hiervoor is hij al een aantal keer geopereerd. Het afgelopen jaar is de tumor op 6 maanden tijd enorm gegroeid. Hiervoor is hij opnieuw geopereerd. Tevens kreeg hij chemotherapie en bestraling. Nog steeds krijgt Devano dagelijks chemotabletten en andere medicatie. Tijdens deze moeilijke periode is Devano opgevangen door vzw Kinderkankerfonds in Gent.

Dit fonds heeft ervoor gezorgd dat Devano, samen met zijn ouders, dicht bij het ziekenhuis mochten verblijven in een aangepast appartement. Hierdoor werd er een enorme zorg weggenomen en kon Devano zich maximaal richten op zijn behandelingen.

Daarnaast verzorgt dit fonds weekenden weg met lotgenoten, kinderen die ook met kanker te maken hebben. Deze weekenden zijn compleet met medische staf en verzorging.

Om dit mogelijk te blijven houden voor andere kinderen, die in de toekomst ook te maken hebben met deze ziekte, willen wij ons inzetten.

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober deden wij met Team Devano mee aan de Amsterdam Marathon. Diverse afstanden werden gelopen, allemaal met hetzelfde doel: vzw Kinderkankerfonds.

Wij maken dagelijks mee hoe belangrijk dit fonds is voor Devano en ons.

Wij zijn de cheque van 6.000 euro dan ook persoonlijk gaan afgeven in Gent.

Bedankt voor uw donatie namens Team Devano!”