Terug naar overzicht

Paasbrunch op 5K12D

Image

De lente komt eraan en dat was te voelen op de afdeling! Het was weer tijd voor de jaarlijkse paasbrunch. In alle vroegte begonnen onze vrijwilligers, Lut en Greet, met het opzetten van een heerlijk ontbijt dat ons allen deed watertanden.

Terwijl zij zich toelegden op het creëren van culinaire verrassingen, gingen wij, de pedagogische medewerkers, van kamer tot kamer om gezinnen uit te nodigen om deel te nemen aan het feestmaal. Sommigen waren nog niet helemaal wakker en bleven nog even onder de warme dekens liggen, terwijl anderen al met grote ogen klaarstonden om aan te schuiven.

Niet alleen de gezinnen, maar ook het personeel werd uitgenodigd om te genieten van de feestelijke gelegenheid. En wat een feestmaal was het! Warme boterkoeken, vers gekookte eitjes, knapperige pistolets, verleidelijke chocoladefiguurtjes en nog zoveel meer lekkernijen. Als kersverse stagiaire was het bijwonen van dit evenement voor de eerste keer ronduit hartverwarmend en verlang ik al naar meer op deze afdeling!

Rune, Stagiaire pedagogische medewerker

Gepubliceerd op 10 mei 2024