Image

20 april 2024

Rond 14 uur kwamen de eerste Nado’s binnengewandeld. We hadden een hapje en drankje voorzien, zodat iedereen eerst wat kon bijpraten en zo ook kon gewacht worden tot we voltallig waren. Om 15 uur was de eerste activiteit. Dit jaar hebben we voor het thema Italië gekozen. De activiteit heette dan ook ‘Een reis door Italië’.

Na de uitleg en als iedereen wat in groepjes was verdeeld konden we van start. De bedoeling was dat ieder groepje bij ieder van ons moest langs gaan en een opdracht vervullen. Als deze opdracht goed werd uitgevoerd, kregen ze een score. De opdrachten gingen van schilderijen herkennen, tot een toren bouwen (om het hoogste) tot ‘bierpong’ en … Wanneer iedereen rond was konden er nog extra punten worden gescoord. Wanneer de activiteit beëindigd was kon iedereen aanschuiven voor een aperitief, een lekkere limoncello of gin en voor de niet alcoholdrinkers natuurlijk een frisdrankje en een lekker Italiaans tapasplankje. Ondertussen konden de punten geteld worden. Na hevig tellen werd de winnaar bekend gemaakt. Onze doorgeef beker was terug van de partij en kon aan het winnend team overhandigd worden. Hopelijk zien we de beker volgend jaar terug zodat hij verder kan gepimpt worden.

Tijdens de aperitief en het eten deden we nog een kleine activiteit. Iedereen kreeg een masker en zinnetje. De bedoeling was dat je iemand het zinnetje moest proberen te laten zeggen die je gekregen had. Wanneer je daarin geslaagd was, was de ander ontmaskerd. Geen idee of er iemand aan meegedaan heeft. Iedereen was druk aan het napraten en aperitieven. Na onze buikjes al wat gevuld te hebben werden de pizza oventjes geïnstalleerd. In plaats van zes pizza oventjes hebben we er maar vijf kunnen installeren aangezien de elektriciteit anders constant uit viel. Oeps. Het buffet werd klaargezet en iedereen kon zijn eigen pizza beginnen maken. Overheerlijk! Daarna kon iedereen nog genieten van een ijsje of tiramisu.

Na een geslaagde namiddag en avond begon iedereen wat huiswaarts te gaan en konden degene die bleven slapen nog wat napraten of een gezelschapsspelletje spelen. We kunnen zeker zeggen dat het terug een geweldige dag was en hopelijk zien we elkaar volgend jaar terug!

 

Het Nadoteam

Gepubliceerd op 4 juni 2024