Terug naar overzicht

Familiedag 2024 is op 14 september

Image

Op 14 september (traditioneel de tweede zaterdag van september) gaat de Familiedag van vzw Kinderkankerfonds door. Zoals steeds gaat deze door op de terreinen van Marigaard in Wetteren. Naar goede gewoonte steekt het Oudercomité die dag in een speciaal kleedje.

We rollen dan ook graag de rode loper voor jullie uit. Hierop worden jullie verwelkomd door onze speciale gastheer. Kinderen die verkleed toekomen kunnen rekenen op een extra drankbonnetje.
Na een inleidend woordje door de directeur van Mariagaard en de voorzitter van het Oudercomité kunnen jullie genieten van een aperitiefje tijdens de receptie.
De kinderen kunnen ondertussen het terrein al wat verkennen en zich uitleven bij de springkastelen, de draaimolen, het boogschieten, de volksspelen, de kindergrime enzovoort.
’s Middags kan je deelnemen aan de klassieke barbecue.
Na de maaltijd worden in tegenstelling tot vorige jaren nog een aantal extra activiteiten voorzien.
Hierna volgt nog de show die dit jaar wat later in de namiddag zal plaatsvinden. De klassieke rondrit met voertuigen kon dit jaar jammer genoeg niet worden georganiseerd.

Als Oudercomité vinden we het belangrijk dat het een kinderfeest is, maar ook voor de Ado’szijn er natuurlijk activiteiten voorzien.

Nog altijd niet overtuigd? De talrijke deelnemers uit de vorige edities kunnen enkel maar beamen: de afwezigen hebben ongelijk.
In ieder geval, het Oudercomité heeft zich al flink uit de naad gewerkt om jullie te verwennen.

We kijken er dan graag naar uit om jullie op 14 september te mogen verwelkomen.

Het Oudercomité

Gepubliceerd op 4 juni 2024