Terug naar overzicht

Kinderdagverblijf Pierrot

Image

24 juli 2023

Gedurende het 19-jarig bestaan van vzw Pierrot hadden wij jammer genoeg al een aantal kindjes in onze opvang die geconfronteerd werden met kanker. Spijtig genoeg hebben wij ook al van een aantal kindjes afscheid moeten nemen. Dit raakte ons diep. Daarom vonden wij als organisatie het hoogtijd om iets terug te doen. Ook al doen we dit maar met een klein gebaar.

Gedurende de maand mei kwam er een professionele fotograaf langs in onze kinderdagverblijven om mooie portretfoto’s te maken van onze kindjes. We vonden het een leuke manier om zo de kindjes in de spotlights te zetten. Anderzijds hadden de ouders ook een mooi aandenken van hun kindje tijdens de periode in de crèche. De actie sloeg duidelijk aan. Ouders waren laaiend enthousiast en de bestellingen stroomden binnen. De fotograaf deed daarnaast een extra inspanning om wat extra geld in het laatje te brengen.

Dankzij de vele inspanningen van zowel de ouders, kinderbegeleiders als het stafteam zamelden wij het mooie ronde bedrag van 2.000 euro in!

Op 24 juli werden we ontvangen bij vzw kinderkankerfonds te Gent. Daar kregen we een uitgebreide uitleg van de werking van het fonds. Onze harten werden verwarmd door al deze mooie mensen met hun prachtige initiatieven. Wij hopen alvast met dit bedrag deze prachtinitiatieven een duwtje in de rug te geven. Wij dragen alvast de organisatie verder in ons hart, samen met alle andere kindjes die de strijd nog aan het aangaan zijn.