Terug naar overzicht

Holiday Inn Express Gent

Image

7 juni 2023

“We maken het verschil: Holiday Inn Express Gent doneert 3.000 euro aan vzw Kinderkankerfonds! Door onze meubels te verkopen voor het renovatieproject hebben we deze mooie som kunnen inzamelen. Samen kunnen we een betekenisvolle impact hebben in het leven van degenen die dat het meest nodig hebben. Bedankt Catharina Waelput en team om ons te ontvangen."

“Bij Holiday Inn Express Gent zijn we zeer toegewijd aan het steunen van vzw Kinderkankerfonds en hun waardevolle werk. We hebben al eerder verschillende activiteiten georganiseerd voor broers en zussen en families van de dappere kinderen die tegen kanker vechten. Deze momenten van steun en samenkomen zijn essentieel om kracht en steun te bieden tijdens hun behandeling.
We zijn gevestigd naast het UZ Gent en begrijpen de belangrijke rol die we spelen in de ondersteuning van gezinnen waarvan de kinderen worden behandeld. Zelfs tijdens onze tijdelijke sluiting voor renovaties blijft onze toewijding aan deze gezinnen en vzw Kinderkankerfonds onwrikbaar.
We zijn vereerd dat we opnieuw een bijdrage kunnen leveren aan vzw Kinderkankerfonds. Onze donatie zal onderzoek, behandeling en steun voor kinderen met kanker bevorderen en ervoor zorgen dat zij de zorg en middelen krijgen die ze verdienen. Laten we samen een verschil maken en hoop brengen in het leven van deze kinderen en hun families.
Help mee om meer bekendheid te geven aan vzw Kinderkankerfonds en het belangrijke werk dat zij doen. Samen kunnen we een betere toekomst creëren voor deze dappere kinderen.”