Wat wij doen

KKF Classics

De KKF Classics is een muzikale voorstelling die uitgevoerd wordt door mensen die op één of andere manier verbonden zijn aan de kinderkankerafdeling van het UZ Gent. Dat kan gaan van patiënten, ex-patiënten, ouders, broers en zussen tot dokters.
Neem contact op

Muziek heeft een bijzondere kracht: het ontspant, heelt en geeft een duwtje in de rug tijdens moeilijke periodes. KKF Classics brengt verschillende genres muziek en dans. Het wordt volledig uitgevoerd door performers die op de één of andere manier verbonden zijn aan de kinderkankerafdeling van het UZ Gent: patiënten en ex-patiënten, ouders, broers en zussen, personeel van de afdeling, dokters...

“KKF Classics is een enorm succes!”

De Classics (voorheen 3K6 Goes Classic) vinden sinds 1998 elke drie jaar plaats. Behalve de allereerste keer, waren we telkens te gast in een van de grote zalen in Gent: de Bijloke of de Capitole.

9de editie van KKF Classics op 1 november 2022

Op 1 november 2022 waren we toe aan de negende editie! En ook deze keer verwelkomden we jullie in de Capitole in Gent. Onze enthousiaste artiesten en 1600 toeschouwers maakten er weer een avond van om niet snel te vergeten.

Bekijk hier de foto's van de 9de editie!
Image

Wil jij graag KKF Classics steunen?

Doe een gift