Wat wij doen

Happy hour

Happy Hour brengt muzikanten, vertellers, goochelaars en clowns tot aan het bed van zieke kinderen. Happy Hour wil opvrolijken, afleiden, verzachten en even helpen vergeten.
Neem contact op

De kracht van zingen, musiceren, fantaseren, spelen, vertellen en luisteren. Dat willen aan de kinderen meegeven. We willen mooie momenten bezorgen, om zo een tegengewicht te vormen aan de herinneringen aan pijn, misselijkheid, verdriet en frustratie.

Happy Hour wil ook geven wat een gezond kind op woensdagnamiddag beleeft maar dat nu niet kan. Zo gaan bijvoorbeeld de medewerkers van Project Magic Belgium, met financiering van vzw Kinderkankerfonds, langs op de kinderkankerafdelingen van het UZ Gent, UZ Antwerpen, UZ Leuven en UZ Brussel om hen goocheltrucs aan te leren of een unieke, geplooide ballon te schenken.

We willen elke patiënt boeien, van baby, peuter, kleuter tot lagere schoolkind en adolescent. Ook de ouders, broers en zussen worden meegenomen in die andere wereld en genieten zo ook van een fijn moment. Dankzij dit project kan de tablet even opzij. Het is dus zeker ook een initiatief met een pedagogische waarde. Een leuk moment voor iedereen, ook voor de verpleegkundigen!

Image

Wil jij Happy Hour steunen?

Doe een gift