Wat wij doen

Superkrachtig Lekker

Het project Superkrachtig Lekker organiseert heel wat acties en initiatieven voor meer eetbeleving en lekkere, gezonde voeding voor kinderkankerpatiënten. Dat is belangrijk. Lekker en gezond eten in een gezellige setting verwatert snel tijdens een ziekenhuisverblijf. En toch hebben patiënten hier heel veel nood aan.
Neem contact op

Werkwijze

Bij aankomst in het ziekenhuis krijgen de patiënten een doos met gezonde snacks en een speciaal kookboek van Sandra Bekkari. Die kookboeken zijn herschreven op maat van de dieetbeperkingen van de patiënten.

Vzw Kinderkankerfonds betaalt daarnaast ook het loon van een diëtist op de kinderkankerafdeling van UZ Gent. Zij ziet erop toe dat de patiënten voldoende calorieën binnenkrijgen en dat de kinderen een leuke tijd rond voeding kunnen beleven.

Nieuwe keuken in aantocht

Momenteel werken we aan de realisatie van een nieuwe keuken op de kinderkankerafdeling van UZ Gent. 

Image

Dankjewel aan onze sponsors!

Een grote dank gaat uit naar sponsors Philips, Delaware, Vinci Facilities, Borgerhoff & Lamberigts, Run for Hope, Lions Club Waregem Ascot en JustBite. Het team van JustBite schenkt 1% van hun jaaromzet aan het Superkrachtig Lekker project! Dankjewel daarvoor! Jullie steun betekent immens veel voor kinderkankerpatiënten.
Image

Wil je graag Superkrachtig Lekker steunen?

Doe een gift