Terug naar overzicht

Tweede bijeenkomst lotgenotencontact

Image

Tweede bijeenkomst voor ouders van een kind in of uit behandeling op 5K12D

Tijdens de behandeling horen we ouders vaak vragen: Hoe vertellen anderen aan hun kind dat hij/zij niet meer naar school kan? Of: Hoe kan je een evenwicht vinden in de zorg voor een ernstig ziek kind en aandacht geven aan brussen? En: Hoe moet je de draad van het normale leven weer oppikken nadat de behandeling is afgelopen?

Ook andere concrete hulpvragen over opvoeding, (chronische) pijn en/of blijvende beperkingen, angst voor een recidief, overgang naar de onderhoudstherapie, onderhouden van je relatie met je partner en sociale contacten, aanpassen van je tewerkstelling, … komen vaak aan bod. Voor deze en zoveel andere vragen willen we graag een forum creëren! Graag organiseert vzw Kinderkankerfonds een ontmoetingsmoment voor ouders die nood hebben aan contact met andere ouders van kinderen in of uit behandeling op 5K12D.

Intussen is de eerste samenkomst reeds doorgegaan en was er een mooie opkomst! Het tweede ontmoetingsmoment staat gepland op woensdag 21 december in deLIEving (0K12D). 

Bij interesse of voor meer info, graag contact opnemen met Nathalie Nolf via nathalie.nolf@uzgent.be of 09/332 24 63.


Gepubliceerd op: 16 december 2022


Gepubliceerd op 16 december 2022