Terug naar overzicht

Tour de Spotit

Image

26 mei 2023

Op 12 mei organiseerde cybersecurityspecialist spotit hun fietstocht ‘Tour de Spotit’ ter ondersteuning van vzw Kinderkankerfonds. Ze daagden hun personeelsleden, klanten, familie en vrienden uit om een rit van maar liefst 285 km te fietsen.

Een lange tocht, die al om 5u30 ’s morgens startte, langs de 3 kantoren van spotit in Merelbeke, Herk-de-Stad en Antwerpen. Voor de minder ambitieuze sportievelingen stippelden ze een rit van 75 km uit. Na aankomst kon iedereen nagenieten met een lekkere pasta en een verkoelend drankje.

Met een mooie opkomst van 55 fietsers en bijna 100 supporters, verzamelde spotit 10.000 euro! Een mooie som voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. De oprichter van spotit, Steven Vynckier, kwam recentelijk in aanraking met een pijnlijk verlies. Ruben, de zoon van vrienden, verloor de harde strijd tegen hersenstamkanker op 16-jarige leeftijd.

Spotit wil graag iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan dit mooie initiatief. Alle sponsors, deelnemers, organisatoren, en iedereen die er in gedachte bij was.