Terug naar overzicht

Lokaal bestuur Lint

Image

29 januari 2024

Het feestcomité van het lokaal bestuur Lint straalt van trots na de overhandiging van een hartverwarmende cheque aan vzw Kinderkankerfonds.
Eind 2023 peilde het feestcomité, medewerkers van en voor het lokaal bestuur, naar goede doelen bij hun collega’s. Personeelsleden van het lokaal bestuur stuurden hun ideeën in. Er zijn veel goede doelen om te steunen, maar de persoonlijke connectie werd vooropgesteld.

vzw Kinderkankerfonds kwam uit de bus! Tijdens een after work, “Wintervuur” genaamd, sponsorden de collega’s het fonds. Die avond leverde een aanzienlijk bedrag op; de medewerkers toonden hun vrijgevigheid door maar liefst € 500 te schenken aan het goede doel!

Op 21 januari 2024 organiseerde het lokaal bestuur een nieuwjaarsreceptie voor alle Lintenaren. De betrokkenheid van de inwoners leverde nog eens € 152,20 op, dankzij de keuze om de waarborg van herbruikbare bekers te schenken aan het Kinderkankerfonds.

Een prachtige som van € 652,20 werd zo bijeengesprokkeld.

Maandag 29 januari ontving het feestcomité vzw Kinderkankerfonds graag in Lint. Een symbolische cheque werd trots overgemaakt.

Lees alle info ook na op hun website.