Image

14 mei 2024

Op vrijdag 22 maart was het voor zowel onze kleutertjes als lagereschoolkinderen sponsorloop. Dit jaar verliep het parcours voor de lagere school wat anders door de werken in de Driekerkenstraat. Zo liepen de leerlingen dit jaar doorheen de tuinen van het rusthuis. Daarmee kregen we er zelfs een heleboel extra supporters bij - Hoe fijn was dat!!!

Zelfs enkele bewoners van het rusthuis waagden zich aan een toertje meelopen! Als dat geen extra motivatie voor onze leerlingen was!

Regen of geen regen, we lieten de beentjes de vrije loop voor onze goede doelen.

Dit jaren kozen we voor het Berrefonds en vzw Kinderkankerfonds. Het Berrefonds wil een houvast zijn voor (groot)ouders, familie en vrienden op het moment dat hen het ondenkbare overkomt: het verlies van een kind.

Vzw Kinderkankerfonds zet zich in voor kinderen met kanker. Jaarlijks zijn dat wel 350 kinderen. Vzw Kinderkankerfonds biedt hen de nodige extra ondersteuning om de behandelingen te kunnen volhouden.

Dit zijn twee goede doelen die ons nauw aan het hart liggen en die we dankzij de fantastische inzet van onze leerlingen en de sponsoring van hun familie en vrienden een mooi bedrag van € 2.627 kunnen schenken.