Terug naar overzicht

Carnaval op de kinderkankerafdeling

Image

Van sfeer gesproken! Onze kids versierden het grote raam bij het onthaal om al helemaal in feeststemming te komen. Want… We hadden een fijn carnavalsprogramma voorzien.

Op donderdag kwam het theatergezelschap Kip van Troje langs! Iedereen kon zich verkleden, want in de ochtend kwamen we langs met onze verkleedkleren. Jong en oud! Iedereen zag er net iets anders uit! Eens helemaal klaargestoomd brachten de Suikerpoppenfee en haar Droomlakei een grappig stukje toneel. Ze namen ons mee naar een feestje waar de jongens en de meisjes het tegen elkaar opnamen. Wie er uiteindelijk gewonnen was deed er helemaal niet meer toe! Hetgeen telde waren de lachende gezichten.

Vrijdag in de namiddag werden we in de watten gelegd door onze Wafelbakbende van het Oudercomité van vzw Kinderkankerfonds! Plezier alom daar in de ouderkeuken. Met liefde werden de wafels gebakken om nadien rond te delen op de afdeling en in deLIEving.

Maar… Zeg nu zelf! Wat is Carnaval nu zonder een carnavalsstoet?! Na de shiftwissel van de verpleegkundigen verzamelden we met z’n allen om een mini stoet door de gangen van de afdeling te doen. Muziek volle bak! We verzamelen op de klassieker: Chu Chu Wa! Eens opgewarmd gingen we al dansend en gekkend langs de hospitalisatie, dagkliniek, keuken en de bureaus!

Van fijne dagen gesproken!

– Eveline, Pedagogisch Medewerker


Gepubliceerd op 17 februari 2023