Image

Brugge, 23-25 februari

Naar goede gewoonte trokken we er in februari een weekendje op uit met een groep 14 tot 18-jarige jongeren om een weekend vol plezier en vriendschap te beleven. We ontdekten een nieuwe locatie, De Karmel in Brugge, waar we een vlucht doorheen de tijd namen en alle feestdagen van één jaar op twee dagen beleefden. Als klap op de vuurpijl gaven we zelfs de tandenfee haar eigen feestdag. We nemen jullie even mee op onze reis:

Nieuwjaar

We telden af van 10 tot 0 en wensten elkaar Gelukkig Nieuwjaar…tot het vuurwerk bleek te ontbreken. Gelukkig vonden onze Ado’s het vuurwerk terug door goed teamwork.

 

 

 

 

Sint

Alle Ado’s zetten vrijdag hun schoentje en bleken dan ook nog eens héél braaf geweest te zijn tijdens het jaar. Gelukkig, want die schoen vol lekkers hadden ze nodig om….

 

 

 

 

Kerst

er een gezellige kerstochtend van te maken. We bouwden een peperkoeken huisje en gaven elkaar een Secret Santa cadeau. Niets gezelliger dan in februari samenzijn met ‘All I want for Christmas’ op de achtergrond.

 

 

 

 

 

 

Valentijn

Het feest van de liefde kon niet ontbreken. Cupido schoot raak en vormde tal van koppeltjes. Samen klommen ze omhoog op de love-meter door tal van opdrachten.

 

 

 

 

 

 

Halloween

Wat doe je anders op Halloween dan een tocht door het donker in het bos? Ex-Ado’s, de kookploeg en de moni’s hesen zich in hun meest lugubere outfit en jaagden ons de daver op het lijf. Nadien zochten we wat lichter vertier op en dansten we onze nachtmerries weg op de fuif.

 

 

 

Pasen

Zondag stonden we op met een heerlijk Paasontbijt, gevolgd door een Paaseitjeszoektocht!

 

 

 

 

 

Tandenfee

De tandenfee had zo veel verdriet bij het missen van haar eigen feestdag. Goedhartig als we zijn, en niet rouwig om een feestje extra, vierden we ook haar dag. Alle Ado’s gingen na een weekend vol feesten en smullen dus met fris gepoetste tandjes naar huis.

 

 

 

Dankjewel aan alle enthousiaste Ado’s, onze creatieve monitoren en de bereidwillige kookploeg!

Schrijf alvast 14 tot en met 18 augustus in jullie agenda voor het volgende Adokamp.

– Chloë & Hanne


Gepubliceerd op 4 maart 2024