Verjaardagsbos vzw Kinderkankerfonds – koop hier een boom

Zouter, Maria-Aalter

Vzw Kinderkankerfonds 35 jaar jong – plan(t) jij mee aan onze toekomst?

“Gezondheid is je grootste schat” was en blijft onze slogan. We hebben in die 35 jaar echter geleerd dat ook onze leefomgeving en milieu een grote rol spelen voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid.

We wouden onze verjaardag dan ook vieren met iets blijvend dat nog vele decennia een waardig gedenkteken zal zijn en tegelijk meewerken aan een vergroening van onze omgeving.

Daarom hebben we met de medewerking van Natuurpunt 1.000 bomen geplant.

Natuurlijk hebben we dat niet zo maar in het wilde weg gedaan. We hebben Natuurpunt aangesproken, een organisatie die ons wegwijs kon maken, gronden ter beschikking heeft en daarenboven na het planten ook het bos verder zal verzorgen. Zoals Natuurpunt dat zegt: Slim aangeplant, goed beheerd en eeuwig beschermd.

Een van die natuurgebieden ligt in de buurt van Aalter en heet: Zouter. Omwille van de centrale ligging en bereikbaarheid hebben we daar onze keuze laten op vallen. Je vindt alle informatie over het uitgekozen gebied op deze link van Natuurpunt.

Voor wie koop je dan?

Je koopt vooral voor de toekomst maar je kan bijvoorbeeld een boom per lid van je gezin kopen of eentje voor elk kleinkind of eentje voor dat kind dat er niet meer is.

Bij het nieuwe bos komt een plaatje met de vermelding dat het aangeplant is ter gelegenheid van de 35ste verjaardag van vzw Kinderkankerfonds. Het bos ligt in een wandelgebied dus je kan regelmatig een kijkje gaan nemen en persoonlijk gaan supporteren voor onze bomen. Met de talrijke dreven en wandelpaden is het hier aangenaam vertoeven in om het even welk seizoen. Het gebied ligt tussen knooppunt 80 en 78 van wandelnetwerk Bulskampveld.

Plan(t) mee aan onze toekomst!

 

!! Belangrijk: deelname aan deze boomplantactie komt niet in aanmerking voor een fiscaal attest

Schrijf je in

"*" indicates required fields

Naam*
Adres*

Koop en plant je boom

Te betalen