Adoweekend

Op deze pagina kan je je inschrijven voor het Adoweekend in ’t Schipken Geraardbergen van 23 september tot 25 september!

Beeldmateriaal
Tijdens het adoweekend worden er foto’s genomen en achteraf via mail bezorgd aan de deelnemers en hun ouders. Het beeldmateriaal kan intern/extern worden gebruikt door vzw Kinderkankerfonds voor het magazine Raakpunt, sociale media en de website. Indien u niet wenst dat uw jongere gefotografeerd wordt, kan u dit bij aankomst melden aan één van de begeleiders zodat u het daartoe bestemde formulier kan invullen.

Extra info
Met deze inschrijving engageren de ado’s zich om er samen een fijn weekend van te maken door respect te hebben voor alle aanwezigen en hun eigen gezondheid. Alcohol en drugs zijn dan ook niet toegestaan! Roken raden we ten stelligste af. Indien de ado toch rookt, vragen wij om contact op te nemen met Hanne Morren (09/332.64.61 – hanne.morren@uzgent.be).

Vzw Kinderkankerfonds is niet verantwoordelijk bij defecten of verlies van elektronica.

Uiteraard gaat het weekend enkel door onder voorbehoud van de dan geldende Covid-maatregelen.

Gelieve op voorhand de som van €15 over te schrijven op rekeningnummer van vzw Kinderkankerfonds BE31 2850 3053 8255 met in de mededeling de naam van de deelnemende ado.

Schrijf je in