Boek te koop: Wat niet weet, niet deert

Mijn verhaal

Vijf jaar geleden kreeg ik de diagnose kanker. Traantjes… Chemo’s, bestralingen, immuno’s. Ze passeerden allemaal meerdere malen de revue. Mijn ziekte bleek al snel ongeneeslijk. Al die behandelingen beperkten mijn doen en laten. Ik voelde me te jong en wilde nog zoveel doen… Slechte dagen waren schering en inslag, maar toch startte ik met het schrijven van een boek.

Na al die tijd is het boek er. Een psychologische thriller. Mijn man vindt het een pageturner. Ja, OK mijn man… maar ook mijn eerste fan. Hopelijk volgen er nog meer.

Kanker is een vreselijke ziekte voor iedereen. De behandelingen hebben een zware invloed op elk menselijk lichaam. Maar mijn hart bloedt als ik zie dat ieder jaar tussen de 380-400 kinderen jonger dan 16 jaar te horen krijgen dat ze kanker hebben. Hun leven en dat van hun gezinnen verandert onherroepelijk. Hoe gaan deze jonge, onschuldige wezentjes om met dit afschuwelijke nieuws? Wat doen onzekerheid en angst met deze kinderen en hun omgeving? Het kinderkankerfonds helpt hen daarbij en kan een verschil maken. Daarom geef ik mijn hart en mijn creativiteit, via dit initiatief, aan deze kinderen.
Mijn boek is enkel te koop via het Kinderkankerfonds. De opbrengst ervan gaat integraal naar dit prachtige project. Geniet van dit boek en steun hiermee dit Fonds.

 

Over het boek

Alice en Martin mogen zichzelf gegoede burgers noemen. Ze zijn dertig jaar getrouwd en kunnen het nog steeds prima met elkaar vinden. Door vrienden en kennissen worden ze gerespecteerd en gewaardeerd. Hun twee kinderen zijn goed terechtgekomen. Na een feestje verdwijnen ze spoorloos. Zijn ze dood of leven ze nog? Derwael en zijn team zetten alle middelen in om een spoor te vinden. Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat het verleden de grote boosdoener is.

Deze spannende psychologische thriller speelt zich af in het Leuvense, maar voert ons ook naar Oostende, Schotland, de States en Botswana.

Praktisch

Prijs:

 • Boek: 20 euro
 • Verzending met track & trace (het boek is enkel via deze weg te verkrijgen)
  Verzendkosten:
  –     1 boek = 7,5 euro
  –     2 boeken = 10 euro
  –     3 boeken = 15 euro
  –     Meer dan 3 boeken: neem contact op watnietweetnietdeert@telenet.be alvorens te storten

Bestellen :

 • Stort 20 euro per boek + correcte verzendkosten op rekening BE14 3632 4030 2483 van “Wat-niet-weet-niet-deert” met duidelijke vermelding van uw naam
 • Stuur een email met uw naam, adresgegevens en stortingsbewijs naar watnietweetnietdeert@telenet.be
 • U krijgt uw boek(en) via bpost (met track & trace) toegestuurd. Veel leesplezier!

 

Image

Steun vzw Kinderkankerfonds

Jouw steun betekent een wereld van verschil voor een kind met kanker.
Doe een gift