Muziek voor Sander 2024

Een tijdje geleden kondigden we hier al aan dat we met plannen bezig waren…Vandaag hebben we GROOT NIEUWS te melden.Groot nieuws dat we eigenlijk nog even voor onszelf wilden houden maar drukke concertagenda’s maken dat we het nu al de wereld willen insturen.

20 jaar na het eerste concert organiseren we eind 2024 een zevende en allerlaatste concert !

In die 20 jaar waren Scala , Bart Peeters, Ronny Mosuse, Koen Buysse, Raymond van ‘t Groenewoud en Kommil Foo onze muzikale gasten en groeide de Lieving uit tot een onmisbare schakel in het leven van gezinnen die met een zware ziekte geconfronteerd worden.

We zijn blij dat we de reeks van 7 succesvolle concerten kunnen afsluiten met de artiesten waarmee het in 2002 allemaal begon en dat Steven en Stijn er weer willen bij zijn met Scala. En zo is de cirkel rond…

Wie erbij was in 2021 herinnert zich vast de warme golf die door de Elisabethzaal spoelde en de emoties die de muziek met zich meebracht. Het was een avond die uitbundig en ingetogen tegelijk was en wie Scala nooit eerder aan het werk zag was meer dan aangenaam verrast.

Waar in 2021 het Corona-spook nog rondwaarde en de cultuur de week na het concert zelfs andermaal op slot ging hopen we voor deze allerlaatste keer af te sluiten met een knal !

Een zevende keer gaan we voor een volle zaal, een groot hart voor De Lieving en een recordbedrag om de broodnodige steun aan de werking te geven.

Noteer dus alvast in jullie agenda :

VRIJDAG 20 DECEMBER 2024
Scala & Kolacny Brothers
‘Gloaming’
ELISABETHZAAL – ANTWERPEN

Een prachtig project, fantastische muziek en samenzijn met fijne mensen… het lijkt ons alvast de ideale manier om de kerstperiode in te zetten!

 

 

Image

Contact

Meer info op Facebook!
Facebook

Steun vzw Kinderkankerfonds

Jouw steun betekent een wereld van verschil voor een kind met kanker.
Doe een gift