Trooper

Shop jij online? Via www.trooper.be kan ieder onze vereniging steunen, zonder 1 euro extra uit te geven.

  • Ga hier naar onze vereniging op de Trooperpagina.
  • Ga via de link op de Trooperpagina naar jouw webshop. Via die link weet de shop dat je het Kinderkankerfonds wil steunen.
  • Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar onze vereniging!

Troop mee voor onze vereniging & doe snel die extra klik!

Tip! Installeer de Trooperbot... Hij bliept telkens je online shopt ;-)

Trooperbanner

Leuksteuntje.be

Geef ons een duwtje in de rug!

Via leuksteuntje.be heeft Makro een permanente actie in huis om het Kinderkankerfonds te steunen. Elke keer je bij Makro komt winkelen, gaat er 3% van je totale aankoopbedrag naar onze vereniging & het kost je helemaal niks. 

Koppel je Makro-kaart via www.leuksteuntje.be

Goodgift

Meer donaties, minder nutteloze cadeaus!
Goodgift wil mensen motiveren en het makkelijker maken om samen meer te doneren. Door het schenken van een Goodgift stimuleer je bovendien de mensen rondom jou om meer te geven...

Wat is een Goodgift?
Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat, een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Hoe werkt het?
Je koopt een fysieke (Goodgift doosje) of digitale (PDF) Goodgift en schenkt deze aan je favoriete ontvanger. Hij/zij ruilt de cadeaubon in voor een donatie aan een goed doel naar keuze. Het goede doel ontvangt het volledige bedrag binnen 2 weken.

Verstuur je Goodgift rechtstreeks!
Een digitale bon kan je simpelweg doormailen naar je vriend of familielid. Maar koos je voor een Goodgift doosje? Dan kan je kiezen om de Goodgift rechtstreeks te laten versturen naar jouw favoriete ontvanger.

Door een Goodgift te kopen vermenigvuldig je de waarde van je cadeau en maak je meerdere mensen blij: niet enkel de persoon die je geschenk ontvangt, maar ook het goede doel en iedereen die zich hiervoor inzet.

Ga hier naar de website van Goodgift!

Kruidvat

De extravoordeel-kaarthouders kunnen vanaf nu online hun spaarpunten doneren aan goede doelen in België en op deze manier een steentje bijdragen aan hun favoriete goede doel. 

Selecteer een goed doel en geef aan of je 200, 500 of 1000 spaarpunten wil doneren.

•Wissel je 200 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou €1,- aan het goede doel
•Wissel je 500 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou €2,50 aan het goede doel
•Wissel je 1000 spaarpunten in, dan doneert Kruidvat namens jou €5,- aan het goede doel

Klik hier voor meer informatie: https://www.kruidvat.be/nl/goededoelen

Kadonation cadeaubon

Leg makkelijk en veilig samen voor een groepscadeau met collega's, familie of vrienden en zet het ingezamelde bedrag om in een Kadonation cadeaubon!

Zo'n Kadonation cadeaubon kan je even gemakkelijk inwisselen voor een waardebon ten voordele van vzw Kinderkankerfonds. Je kiest zelf hoeveel van het tegoed van jouw cadeaubon je inwisselt bij vzw Kinderkankerfonds.

Leg hier samen voor vzw Kinderkankerfonds!