Muziek ontspant, heelt en geeft je een duwtje in de rug. Omwille van die bijzondere kracht mocht een muziekvoorstelling in het activiteitenaanbod van het Kinderkankerfonds niet ontbreken.

KKF Classics, vroeger 3K6 Goes Classic, brengt verschillende genres muziek en dans en wordt volledig uitgevoerd door performers die op de één of andere manier verbonden zijn aan de kinderkankerafdeling van het UZ Gent: patiënten en ex-patiënten, ouders, broers en zussen, personeel van de afdeling, dokters... Een enorm succes!

De Classics vinden sinds 1998 om de drie jaar plaats, behalve de allereerste keer waren we telkens te gast in een van de grote zalen in Gent, de Bijloke of de Capitole. Op 1 november 2022 zijn we toe aan de negende editie, ook deze keer verwelkomen we jullie in de Capitole. Onze enthousiaste artiesten en 1600 mooie rode stoelen wachten op jullie.

 

Afspraak op 1 november 2022 in de Capitole Gent voor de negende Classics

 

Meer activiteiten

De Kanjerketting beloont

De Kanjerketting zorgt voor lichtpuntjes tijdens de moeizame behandeling van kinderen met kanker. Iedere kraal staat voor een bepaalde behandeling of ingreep. Het vertelt het dappere verhaal van zieke kinderen.

Meer info

Ontmoetingsmoment voor ouders van overleden kinderen

We begeleiden (groot-)ouders van overleden kinderen door hen samen te brengen.

Meer info

Adoweekends en adokampen

Jongeren met kanker hebben soms nood aan contact met leeftijdsgenoten met een gelijkaardige levenservaring. Tijdens adoweekends en -kampen ontmoeten ze elkaar, kunnen ze elkaar ongeremd vragen stellen, zorgen delen, en voelen zich begrepen en erkend.

Meer info