Vrolijke kaartjes ten voordele van vzw Kinderkankerfonds

Dag lieve vriendjes en vriendinnetjes

Ook dit jaar wil ik weer een actie op poten zetten voor het goede doel. Dit jaar verkoop ik (zelf ontworpen en getekende) kaartjes. Het zijn vrolijke, speelse kaartjes met een bonte beestenbende en met een hoek af (zoals bij mezelf ). Aanvullend op deze post zijn beide reeksen alvast te zien. Er zijn 2 reeksen met elk 4 verschillende kaartjes.

Ik werk met een pre-order systeem, omdat de winstmarge uiteraard afhankelijk is van de oplage. Het is dus beter om in één keer alle kaartjes te laten drukken, dan een aantal keer kaartjes te drukken en te laten bijdrukken, want we streven naar zoveel mogelijk winst voor het goede doel!

De kaartjes kunnen besteld worden vanaf nu tot en met 30/09/23. Deze worden uiterlijk midden oktober verwacht en zijn dan klaar om bezorgd/opgehaald te worden.

Praktische info: De kaartjes zijn dubbel (er kan dus op de binnenkant geschreven worden), worden op zwaar papier gedrukt (300+ gram) en zullen voorzien zijn van een enveloppe.

Het concept van deze actie is heel simpel, alle winst gaat integraal naar het goede doel.
Dit jaar heb ik een goed doel gekozen dat mij nauw aan het hart ligt: het kinderkankerfonds. Ik denk dat iedereen zich wel een verhaal voor de geest kan halen bij het horen van het woord ‘kanker’. Herkenbaar voor velen doordat familieleden, naasten of mensen uit de vriendenkring strijden tegen deze vreselijke ziekte. Daarnaast heb ik ook een hart voor kinderen. Met mijn jaren als animator en hoofdanimator in het jeugdwerk, op het speelplein en bij Kazou, wou ik graag iets voor kinderen doen. Vandaar de keuze om dit jaar de winst te schenken aan het kinderkankerfonds.

Kortom:
– 1 reeks = 4 unieke kaartjes + 4 enveloppen = 10 euro
– 2 verschillende reeksen beschikbaar
– Af te halen in Merelbeke, bezorgd met de fiets (regio Gent) of nader af te spreken (meegeven met/…)

Interesse? Gelieve dan deze link te openen en de form in te vullen. Lukt dat niet? Bel, mail, schrijf, reageer op deze post, gebruik desnoods rooksignalen, zolang het mij maar bereikt! Laat mij weten hoeveel stuks je van welke reeks zou willen en dan maak ik dit in orde!

Heb je zoiets van MEGA TOFFE ACTIE, mijn vrienden, familie, buren, kennissen zouden deze kaartjes ook leuk vinden en deze actie willen steunen? Stuur het hun gerust door, want ik zou heel graag een mooie som ophalen om dit goed doel een hart onder de riem te steken.

– Noémi

Image

Contact

Meer info via de website!
Website

Steun vzw Kinderkankerfonds

Jouw steun betekent een wereld van verschil voor een kind met kanker.
Doe een gift