Student Hockey Antwerp

Welkom bij het hockeyevenement van het jaar, georganiseerd door en voor studenten, waar passie voor sport en solidariteit samenkomen! Deze dag staat volledig in het teken van het ondersteunen van een nobele zaak: vzw Kinderkankerfonds.

Doe mee aan onze hockeycompetitie toegankelijk voor iedereen, waar teams van studenten strijden om mooie prijzen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan het goede doel. Maar dat is nog niet alles! Na een dag vol spannende wedstrijden, wordt het tijd om te ontspannen en te feesten tijdens onze legendarische afterparty.

Schrijf je nu in met je team! Elke deelnemer krijgt een goodiebag met sportsnacks, tickets voor de afterparty, en een bon voor een hamburger.

Laat je verwennen met heerlijk eten en drinken terwijl je geniet van de muziek van onze getalenteerde DJ’s. Maak er een onvergetelijke avond van terwijl je weet dat elke vreugdevolle seconde bijdraagt aan het verschil in het leven van kinderen die vechten tegen kanker.

Dus sluit je aan bij ons en maak deel uit van deze onvergetelijke dag vol sportiviteit, feest en solidariteit. Samen kunnen we een verschil maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan!

Tot snel!
Student Hockey Antwerp

Image

Contact

Meer info via Instagram
Instagram

Steun vzw Kinderkankerfonds

Jouw steun betekent een wereld van verschil voor een kind met kanker.
Doe een gift