Rennen voor vzw Kinderkankerfonds

Op 11 juli 2023 is ons prachtige dochtertje Julia geboren. 5 weken na haar geboorte zagen we plots vreemde bobbeltjes op haar buikje, na heel wat onderzoeken bleken het leukemiecellen te zijn en kregen we op 7 september de diagnose AML. Een traject van een halfjaar chemotherapie volgde. Tijdens de chemokuren is Julia, hoe ziek ze ook was, altijd blijven lachen.
Op 27 maart 2024 hadden we het ‘eindgesprek’, Julia was kankervrij verklaard. De laatste kraal aan de kanjerketting werd gereigd; de bloemenkraal! Het leven kon dan echt gaan beginnen voor ons.

Niet veel later werd Julia wat ziek, ze werd opgenomen in het ziekenhuis voor een klein onschuldig virusje, dat was niet heel vreemd omdat ze nog een lage weerstand had door alle chemo’s.
Toch bleef ze ziekjes, dag per dag ging het minder en minder met Julia. Op 22 april werd er een hersenscan gemaakt en werd ze per helicopter vervoerd naar UZgent, er was een grote bloeding gezien.
Na een lange operatie bleek het geen bloeding te zijn maar een grote hersentumor, met dezelfde leukemiecellen als op het begin. Julia kon niet meer genezen. Op 23 april is zij in onze armen gegaan.

Onze wereld is ingestort, we zijn het kostbaarste bezit kwijt. Ons lieve, sterke meisje is niet meer. Julia heeft zo hard gestreden maar de slechte cellen waren te sterk.

Na dit grote verlies is het goed om weer een doel te hebben, zo willen we graag zoveel mogelijk geld inzamelen voor vzw Kinderkankerfonds.

 

Zondag 20 oktober doen we mee aan de halve marathon in Antwerpen. Je kan ons steunen door een gift te doen aan vzw Kinderkankerfonds met de mededeling “Team Julia”. Elke euro is welkom!

Image

Steun vzw Kinderkankerfonds

Jouw steun betekent een wereld van verschil voor een kind met kanker.
Doe een gift