Geutelingenfeesten 2023

Programma Geutelingenfeesten 2023 te Brakel – Michelbeke

Jaarlijks tijdens de wintermaanden januari en februari dampen de schouwen van de geutelingenovens in de tent te Michelbeke Brakel. Van woensdag 18 januari tot en met zondag 19 februari kan iedereen met eigen ogen zien hoe de ambachtelijke geutelingen worden gegoten door een ploeg van ervaren medewerkers, en dit op aloude wijze in houtgestookte bakovens.

Ter plaatse kan men de geutelingen uit het vuistje proeven, rechtstreeks uit de oven. Deze opbrengst is integraal ten voordele van vzw Kinderkankerfonds.  Er zijn ook 2 vaste wandelingen uitgepijld van elk +/- 6km met start en aankomst in de geutelingentent. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden, drankgelegenheid en zitplaatsen voorzien.

Het feestweekend gaat door op 11 en 12 februari. Met op zaterdag 11 feb de geutelingenwandeltocht met maar liefst 4 uitgepijlde routes. ’s Avonds is er de Apres-Ski-Tiroleravond met tal van optredens. Op zondag is er de familiedag met optredens van de Ketnetband, Sergio en niet te missen rond 16u de geutelingenworp met tal van prijzen. Ook aan de kleinsten werd gedacht met een heus indoor speeldorp.

Alle informatie is terug te vinden op onze website: www.geutelingenfeesten.be

Image

Contact

Alle informatie is terug te vinden op hun website
Website

Steun vzw Kinderkankerfonds

Jouw steun betekent een wereld van verschil voor een kind met kanker.
Doe een gift