Een Kassei voor Katja

Op 14 april zal het 15 jaar geleden zijn dat onze zus Katja de strijd tegen kanker verloor.

Al op jonge leeftijd moest ze het opnemen tegen deze vreselijke ziekte. Toen ze op latere leeftijd herviel vocht zus niet alleen jarenlang als een leeuwin maar bezielde ze vooral haar omgeving met de manier waarop ze in het leven stond en finaal hoe ze afscheid nam van het leven.

Dit heeft ons allemaal getekend maar vooral ook enorm veel levensmoed gegeven. Kracht ook om te proberen de juiste dingen te doen en vooral ook om de dingen juist te doen.

In haar nagedachtenis hebben we met de “Col voor Katja” Tribe de afgelopen jaren mooie benefiet evenementen georganiseerd om zo fondsen in te zamelen voor vzw Kinderkankerfonds, een organisatie waar Katja haar hart aan verloren had.

De 24h van Zolder, de Dodentocht, 6x de Mont Ventoux beklimmen na elkaar, de 24h Merida Dutch cross country, de Omloop der Slagvelden,…allemaal herinneringen waar ik vol trots op terugkijk. Maar vooral ook dankbaar voor de vele giften die jullie hierbij schonken aan vzw Kinderkankerfonds.

We zamelden samen zo de afgelopen 15 jaar meer dan 50.000 euro in!

Eén smet op het blazoen: één uitdaging heb ik in die 15 jaar niet tot een goed einde kunnen brengen. Twaalf jaar geleden was ik van plan om zowel de Ronde Van Vlaanderen als Parijs Roubaix te rijden in 1 week tijd. Een zware val tijdens de laatste km’s van de Ronde zorgden ervoor dat ik voor Parijs Roubaix moest passen.

Tijd om een tweede poging te wagen in “Een Kassei voor Katja”

Deze week schreef ik me in voor zowel de Ronde Van Vlaanderen (1 april 2023) als de Paris Roubaix Challenge het weekend erna (8 april 2023).

Aangezien de Paris Roubaix Challenge maar over de laatste 175km van het parcours wordt verreden zal ik dit compenseren door aan het Ronde Van Vlaanderen parcours de heen en terugrit van en naar Maldegem te breien, goed voor meer dan 320km. In totaal zal ik op die twee ritten ongeveer 500km rijden en over meer dan 100km kasseien dokkeren

Jullie kunnen mij voor deze uitdaging sponsoren met een vrij bedrag. Dit kan zijn per afgelegde km, per km kassei, per platte band of per zweetdruppel, maakt niet uit. Mensen die willen sponsoren voor meer dan 40 euro krijgen hiervoor een fiscaal attest dat wordt opgestuurd door vzw Kinderkankerfonds. U kan het bedrag van uw keuze storten op het rek nr van vzw Kinderkankerfonds: BE31 2850 3053 8255 (BIC: GEBABEBB) met vermelding “Een Kassei voor Katja”

Omdat we met de ArTas tribe goede doelen een warm hart toedragen hebben Barbara Babske Tas en ikzelf besloten om onder iedereen die een gift doet (maakt niet uit welk bedrag) achteraf twee schilderijen te verloten. We posten later welke twee mooie schilderijen jullie kunnen winnen.

Volg Een Kassei Voor Katja en stay tuned for more info!

Image

Contact

Volg Een Kassei Voor Katja en stay tuned for more info!
Facebook

Steun vzw Kinderkankerfonds

Jouw steun betekent een wereld van verschil voor een kind met kanker.
Doe een gift