Clàsica Réal

Velen onder ons zijn moeder of vader van jonge kinderen. Daarnaast hebben we helaas al vaak van dichtbij te maken gekregen met kanker bij naasten. Aangezien we een hechte vriendenkring zijn treft de ziekte niet alleen de personen of familie zelf, maar onze hele groep.

Op zondag 18 juni 2023 organiseren we voor de 1e maal een eigen toertocht. Al zo vaak meegereden op een ander, al zo vaak over gefantaseerd, al zo vaak op zoek gegaan naar de schoonste wegen. Tijd om de wielerwereld kennis te laten maken met onze trots, de Clàsica Réal!

Een trip doorheen de contreien waar menig Real’er groot en sterk van is geworden. Kies jij voor de wegrit (60 – 90 – 120km) of neem je de gravelbike/MTB ter hand voor de gravelrit (45 – 60 – 90 – 120km)? Bekijk onze routes.

Geheel in lijn met de visie van de club bieden wij u de mogelijkheid om het achteraf onverantwoord gezellig te maken op ons terras.

In 2023 kozen wij ervoor onze opbrengst te schenken aan een goed doel dat ons nauw aan het hart ligt: vzw Kinderkankerfonds.

Image

Contact

Meer info via de website!
Website

Steun vzw Kinderkankerfonds

Jouw steun betekent een wereld van verschil voor een kind met kanker.
Doe een gift